Subscribe

Aşka Tutunan Kalpler : Marie Force #4 | Yorum

3/21/2015, BY Unknown -


Geçmişinle yüzleş ve aşka tutun, çünkü aşk sonsuza dek seninle olacak.

Grant, kendisini terk edip Gansett Adası'na geri dönen, bir de üstüne üstlük başka biriyle nişanlanan Abby'yi geri kazanmak için türlü planlar yapar. Eski sevgilisinden yüz bulamadığı gibi Hollywood'daki muhteşem kariyeri de kötüye gitmektedir. Derken büyük bir fırtına kopar ve herkes adada mahsur kalır. Üzerinde bu kadar kara bulut varken Grant için doğacak yeni günün ışığı ise bir kadının adında saklıdır: Stephanie!


Bu arada adada hayat tüm hızıyla devam ediyor. Maddie doğum sancıları çekerken kocası Mac dokuz doğuruyor. Ned, Francine'in dengesiz ruh halleriyle uğraşıyor. Laura ise yepyeni başlangıçlar peşinde. Kısacası yaşamla dopdolu olan Gansett Adası ziyaretçilerini bekliyor.



"Marie Force, birbirinden samimi karakterleri ve enteresan adasıyla sizi kendine âşık edecek. Bu olağanüstü serinin devamı için sabırsızlanacaksınız."

-Joyfully Reviewed-


"Gansett Adası'nda aşk kokusu hiç bitmiyor. Sıcak bir ada ortamı, aile bağları, sevgi dolu arkadaşlıklar ve doludizgin romantizm bir arada."  

                                                   -Amazon- 

                                                                                                                   






Orjinal Adı : Falling For You

Yazar : Maire Force
Yayıevi : Novella Yayınları
Sayfa Sayısı : 336
Fiyatı : t 19,00
Goodreas Puanı : 4.34







Bayıldığım bir kalem harika bir yazar Marie Force. Siz hala Gansett Adası  sakinlerinin tutkulu aşklarına aile bağlarına tanık olmadınız mı?

Var olmayan bir adayı gerçekmiş gibi hissetmemi sağlayan yazara diyecek övgü kelimeleri bulamıyorum. Bu adada aşk var aile bağları ve  arkadaş kardeş sevgisi var.
Gansett adasının yeni tutkulu çifti Grant ve Stephanie!

Bu çifte de diğerlerine olduğu kadar bayıldım. Kadın karakterlerin bu kadar güçlü kişiliğe sahip olması gerçekten harika hissettiriyor. Grant ve Stephanie'nin didişmelerine bayılacaksınız. Bir adamın yeniden âşık olmasına şahit olup, güçlü  bir kadının onları yıkmasına eşlik edeceksiniz.

Grant ödüllü bir film yazarı neredeyse 13 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı onu terk edip Gansett adasına dönene kadar Grant onu ne kadar sevdiğini fark edemiyor.1 yıl sonra aklı başına gelip onu ikna etmek için adaya döndüğünde ise Abby çoktan başka biriyle nişanlaşmış onu unutmuştur bile ama Grant kararlıdır ne yapıp edip Abby geri almak için her şeyi yapacaktır.

Stephanie yıllardır üvey babası için savaşan bir kadın. Annesinin uyuşturucu aldığı bir gün adam onu alıp kaçırınca işler karışır çünkü annesşikâyette bulunur ve Stephanie ne yaparsa yapsın tersini ispat edememiştir. Suçsuz yere hapiste olan babasını kurtarmak için bütün geleceğini ve geçmişini ona dar.

Grant kız kardeşinin düğününde Abby'i nişanlısıyla izlerken sarhoş olup Stephanie ile yatana kadar ondan hoşlandığının bile farkında değildir.

İkisinin birbirlerine fark etmeden nasıl âşık olduğunu okumaktan zevk alacaksınız.
Ayrıca tabi ki önce ki ilk üç kitaptaki ve sonra ki gelecek karakterlerimizin hepsi her zaman olduğu gibi bir şekilde kitapta varlar ve benim sevdiğim kısmı da bu…
ama en öenmlisi kitap sadece aşk kitabı değil, alie draması sorunlu insanlar aşkı arayan kalpler bulup kaybedenlerle dolu bir ada burası. en kısa zamanda sizde bir merhaba deyin :)



SERİ: The McCarthys Of Gansett Island
1: Maid For Love / Bir Aşk Çarpıntısı
2: Fool For Love / Aşka Düşünce 
3. Ready For Love / Aşka Son Bir Şans Daha
4. Falling For Love / Aşka Tutunan Kalpler
5. Hoping For Love 
6. Season For Love 
7. Longing For Love 
8. Waiting For Love 
9. Time For Love
10. Meant For Love
10.5 Change For Love
11. Gansett After Dark





PUANIM:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder