Subscribe

Adanmış Güzellik || Georgia Cates | Yorum

5/26/2015, BY Unknown -

Üç ay birbirlerini hiç görmediler.. Laurelyn, Jack'i terk etmişti ama Jack pes etmeyecekti. Bedenleri öylesine susamıştı ki...
Laurelyn, Amerika'ya döndüğünde, müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmeye karar verdi. Ama işler hiç de istediği gibi gitmedi. Ahlaksız tekli? er ve Jack'in özlemi, onu yerlebir etti ama çok geçmeden küçük de olsa bir ümit ışığı beliriverdi.
Avusturalya'nın en zengin ve yakışıklı bekârı Jack ise önce başka kadınlarda aradı mutluluğu ama Laurelyn'siz nefes bile alamadığını fark ettiğinde soluğu Amerika'da aldı. Fakat soyadını bile bilmediği bir kadını nasıl bulacaktı?
Bir kadın ne ister? Şöhret? Para? Kariyer? Aşk? Şehvet?..







ADI:Beauty From Surrender - Adanmış Güzellik
YAZAR:Georgia Cates
YAYINEVİ:Dex
SAYFA SAYISI:356
ÇIKIŞ TARİHİ:2015
FİYATI:t 21,00
ÇEVİRMEN:Belgin Seven Haktanır
GOODREADS:4.15

Beauty Serisi:
Beauty From Pain - Acıtan Güzellik #1
Beauty From Surrender - Adanmış Güzellik #2
Beauty From Love: - #3

Yorum:

Hevesle çıkmasını beklediğim bir serinin ikinci kitabı da her ne kadar çoookkk uzun zaman sonra çıkmış olsa da okunup biteli çok oldu. Yorum yazmaya fırsat bulamamaktan nefret ediyorum resmen. Ayrıca Dex'e neredeyse yalvarasım geldi artık biraz daha hızlı gelse şu kitaplar özellikle seri olanlar.

Gelelim kitabımıza ilk kitap Acıtan Güzellikte Laurlyn aşkını kalbine gömüp Jack'i terk etmişti. Kitap o kadar merak edeceğimiz bir yerde bitmişti ki haliyle çıkmasını beklerken resmen yaşlandığımı hissettim.

Laurelyn'in Avustralya dan ayrılmasının üzerinden tam üç ay geçmiş Jack başlarda onu unutmayı ne kadar istese de bunun olmayacağını anladığında elindeki kısıtlı bilgilerle onu aramaya başlar. Tabi bulana kadar üç geçmiştir ve Laurelyn artık neredeyse ünlü bir grubun solisti olmuştur.

Tabi ki o da Jack'e hala aşıktır. Onca zaman geçmesine rağmen hala başka birisine karşı bir şey hissedemeyen Laurelyn grup arkadaşlarını birisinin ona olan aşırı ilgisine her ne kadar karşılık vermek istese de pek becerememiştir. Her ne kadar iş böyle olsa da tam Jack'in onu bulduğu gün onu öpmek üzere olan bir adamla yakalanması da işleri azıcık berbat eder.

Ama çiftimiz tabi ki sonunda tutkulu bir kavuşma yaşadılar.Jack'in köpek gibi aşık hallerine o kadar bayıldım ki anlatamam. Aynı zamanda Laurelyn eski erkek arkadaşı Blackden de o derece tiksindim ve birde Laurelyn annesi vardı.Kadın o kadar itici ve bencil bir karakterki nefret ettim resmen.

Son kitabın bu kadar geç çıkmamasını umut ediyorum artık.Bu seri benim kitaplığa giren ilk kitaplardan ve yeri bende çok ama çok başka.

Puanım








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder