Subscribe

Okuma Etkinligi - 5 || Karmakarısık - Emma Chase | Yorum

6/25/2015, BY Unknown -

Zengin, yakışıklı ve kendini beğenmiş Drew Evans ile güzel, zeki ve hırslı Katherine Brooks buluştuğunda işlerin karmakarışık hale gelmesi şaşılacak bir şey değildir.

Drew Evans'ın işi, milyon dolarlık anlaşmalar yapmak ve New York'un en güzel kadınlarını tek bir gülümsemeyle baştan çıkartmaktır. Peki, öyleyse neden yedi gündür evden dışarı çıkmıyor? Neden mahvolmuş, sefil bir halde ve depresyonda? Ona sorduğunuzda size sebebinin grip olduğunu söyleyecektir fakat hepimiz bunun doğru olmadığını biliyoruz.

Katherine Brooks, Drew'un babasının yatırım bankacılığı firmasında işe başladığı anda gösterişli playboyun hayatındaki her alanın bir karmaşaya sürüklenmesine sebep olmuştur. Profesyonel alandaki yarışları Drew'un cesaretini kırıyor, Katherine'e karşı hissettiği çekim dikkatini dağıtıyor ve onu yatağa atma girişimlerindeki başarısızlığı ise tamamen sinirlerini bozuyordur.

Nasıl oluyordu da kadının biri çıkıyor ve ağzı iyi laf yapan çapkın bir adamı mahvolmuş, umutsuz biri haline getirebiliyordu? Hayatta asla sahip olmak istemediği tek şeyi gerçekleştirerek.

'Karmakarışık' dünyada en çok kullanılan kitap sitesi Goodreads'de yapılan oylamalar sonucu 2014'ün en iyi çıkış yapan kitabı seçilmiştir.




Herkese merhaba.
Yeni bir okuma etkinliğiyle daha karşınızdayım.

Öncelikle biraz kitabımızdan bahsedeceğim. Yakışıklı, ukala, kendini beğenmiş ama bir o kadarda sizi kendine hayran bırakacak Drew Evans ile tanışmaya hazır mısınız? Çünkü bu adama kalp dayanmaz baştan söyleyeyim :)

Kanepede yatan yüzü traşsız, duş almamış şu zavallı yığını görüyor musunuz?Kirli gri tişötlü ve yırtık eşofmanlı adamı? İşte o benim, Drew Evans.
Adamımızla işte böyle bitik bir halde tanışıyoruz.Kendisi aşık olmuş durumda ama bunun adına Gribal Enfeksiyıon demeyi tercih ediyor.
Drew, arkadaşlıyla her zaman gittiği bar da Kate'i görür.Her ne kadar onu tavlamak için uğraşsa da Kate diğer kadınlar gibi onu üstüne atlamamıştır.Bunu o an için pek kafasına takmayan Drew, ertesi gün babasnın işe aldığı yeni elemanla tanıştığında şok olur. Çünkü Katherine Brooks tam karşısındadır. Üstelik onun yüzünü daha görmeden tanımıştır. Nasıl mı?

Dur, dur bir dakika!Bu kıçı daha önce gördüm.Hadi canım yok artık.
Ben şimdiki zaman diline sahip kitaplar hiç sevmem derdim ya işte birisi gelip Karmakarışığı benim kafama öyle bir vurdu ki aklım başıma geldi sanırım. Hayatımda ilk defa bayıla bayıla okudum.Kitap Drew'in ağzından ki buda başka bir artı çünkü erkek karakterin ağzından anlatılan kitaplar hep favorim olmuştur.
Aynı zamanda kitabı okumaktan çok sanki Drew sizinlle sohbet ediyormuş gibi hissediyorsunuz.
Dikkat ettiniz mi?Gözümden kaçıp giden o küçük ayrıntıyı yakaladınız mı?
Drew ve Kate'in aşk hikayesi karışık ve son derece eğlenceli. Drew'in bir birine girmiş iç sesini okumak inanılmaz zevkliydi.
Kate güçlü ve kendinden emin bir karakter bunu çok sevdim.Evet adama karşı koymakta zorlanıyor ama bunu başarması da mühteşem.Kim Drew'e karşı koyabilir ki :)

Kitap yan karakteride kısaca göz önünde bulundursa da genelde çiftimiz arasında geçiyor.Adamın aşk acısı çekerken hissettiklerini ondan dinlemek artı puan bence. Drew son derece çapkın bir adam.Kate ile tanıştığında hemen bundan vazgeçiyor mu tabi ki hayır ama yinede onu seviyorsunuz işte :)
İkili arasında ayrıca bir iş rekabeti söz konusu ve konu iş olduğunda emin olun Drew çok çirkinleşebiliyor.
Aynı zamanda ikili yan yana çalışmak zorunda oldukları anlarda ve ne zaman didişmeye kalksalar kendilerini birbirlerinin tepesinde buluyorlar.
Bana dokunmaya devam et yeter.
 Sevdiğim bir şey daha kızımızın Drew'i süründürmesi. O kısımları o kadar eğlenerek okudum ki anlatamam. Drew'in çabalaması harikaydı. Yaptığı romantik sürprizlere ki inanılmaz şeylerdi şaşıracaksınız.
Söylemeden geçemeyeceğim diğer şey ise Drew'in ailesi ve onlarla ilişkisi tek kelimeyle harikaydı.Özellikle küçük yeğenine bayılacaksınız.
Ona aşığım.Tek kelimeyle.Çaresizce.Acınası bir şekilde.Aşığım.
Kesinlikle eğlenceli ve sıra dışı bir anlatıma sahip bir kitap. Karmakarışık benim için ilk onda yer alacak kitaplardan oldu.Eğlenceli bir aşk hikayesi okumak istiyorsanız kesinlikle hemen alın ve okuyun. Benzerlerini açık ara farkla geride bırakarak ilk sıralara yükseldi.Çok ama çok gülüyorsunuz bundan emin olun. Tarzının en iyisi ayrıca 2013 goddreads choıce birincisi olmuş bir kitap.Kısacası okuyun canlarım :)
Tek kelime ile BAYILDIM!
5'den daha fazla verebileceğim puan olsa inanın verirdim :)

PUANIM


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder