Subscribe

Hiç Hesapta Yokken || Sydney Landon | Yorum

8/18/2015, BY Unknown -

Hiç Hesapta Yokken (Not Planning on You)
Danvers - 2
Nemesis Kitap
310 Sayfa
t 18,00
4.06 GR
Yine ben yine bir Nemesis kitap yorumu :) başka kitap okurken bile araya bir Nemesis kitabı sıkıştırmaktan zevk alan bir okuyucum işte...
Hiç Hesapta Yokken yine benden alan sakin ama eğlenceli aşk dolu bir kitaptı. Yazarın ilk kitabı olan Hafta Sonu Kaçamağını okuyanlar bilir, oradaki bir başka karakterlerin hikayesi yine ve benim en sevdiğim seri şekli :) İlk kitapta Claire ve Jason'ın aşkına tanık olmuştuk şimdide Claire'ın en yakın arkadaşı Suzy ve Danvers'ın yeni ortağı Gray ile aralarında tutkuyu okuyoruz.
"Az önce Gray'dan pantolonumu indirip beni tuvalete oturtmasını istedim. Gerçekten cehennemde olmalıyım."
Suzy liseden beri birlikte olduğu erkek arkadaşı tarafından aldatılınca artık erkeklere olan güveni yok olur. Onlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışan Suzy'nin dünyası onu peşini bir türlü bırakmayan Grayson Merimon'la sarsılır. Adamdan gerçekten çok ama çok etkilenmesine rağmen onun bütün çabalarını boşa çıkarmayı başarır. Hiç bir erkeği hayatında kalıcı bir şekilde istemediğine emin olan Suzy bu kararlılığını göstererek Gray'i de uzaklaştırmayı başarır. 

Gray onu ilk gördüğü andan beri etkilenmiş ama ne yaptıysa kadını bir türlü ikna edememiştir. Gray öyle tek gecelik ilişkilerin adamı değil. Bildiğimiz tiplerden çok farklı. Gerçekten bir şey hissetmediği kadınla hiç bir şey yaşamayan bir adam ve uzun zamandır bir şeyler hissettiği tek kadın Suzy. Onu ikna etme çabalarını geri püskürtmesine alışkın olan Gray son çare onunda kabul edeceği bir teklifle gelir. 
"Kendini topla adamım, canı yanan bir kadını arzulayamazsın. Bir doktor gibi düşün , külotlu bir kadın seni etkilememeli. Tanrım, lütfen külodu babaanne külodu olsn."
Madem Suzy onunla bir ilişki istemiyordu o zaman tek gecelik bir birlikteliğe asla hayır diyemezdi. Gray kararlıdır ne yapıp edip Suzy'nin hayatına bir şekilde dahil olacaktır.

İlk randevularının akşamına daha evlerine gidemeden geçirdikleri talihsiz olay onlar için büyük bir fırsat olmuş ikiliyi çok ama çok yakınlaştırmıştır. Tabi aralarına her zaman ki gibi birileri girene kadar.
"Uzaktan konuşmak kolay yakışıklı. Kimse boşuna tahrik edilmek istemez."
"Ah, tatlım gerçi seni tahrik etmeye bayıldığımı biliyorsun ama oraya geldiğimde sözümün arkasına duracağımı göreceksin.
Yine harika ve eğlenceli bir kitaptı. Biraz hatalar vardı tek sorun oydu bence. Bir günde okunan yine bana mutluluk veren cinstendi. 
Erkek karakterin klasik herkesle beraber olan tiplerden olmaması çok güzeldi bence ve Suzy'nin bu kadar inat edip direnmesine rağmen sonunda adamın her an yanında olması da çok hoşuma gitti.
Araya giren olaylar sıkmadan işlenmişti beğendim. Yan karakterler yine harikaydı. Claire ve Jason'ı görmek yine güzeldi ve Gray'in kardeşi Nick ve Suzy'nin kardeşi Beth arasında neler olacak merakla bekliyorum sırada ki kitap onların :)

Seri 8 kitap gibi gözüküyor umarım Nemesis bizi fazla bekletmez..

Puanım


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder