Subscribe

KGBT 15.Tur || Gecenin Sonu - Lauren Blakely | Yorum

9/02/2015, BY Unknown -
"Kendini benim kontrolüme bırak."
Dünyaları sex, aşk ve yalanlarla doluydu.
Onu baştan çıkarıyordu. Aklını ve bedenini tamamıyla ele geçirmişti.
Ruhuda sözcükleri kadar sexiydi. Clay Nichols, Julia Bell'in isteyebileceği her şeye sahipti, ama aynı zamanda da sahip olamayacağı tek şeydi. Bir gece hayatına girmiş ve ona hiç bilmediği bir zevkin ve aşkın kapılarını açmıştı. Bedenini ve düşüncelerini ele geçirmişti. İşte buda onu çok tehlikeli kılıyordu. Julia onunla geçirdiği aklını başındna alan bir haftanın ardından apar topar kaçmıştı, ama şimdi Clay ona sahip olmaya kararlı bir tavırla karşısında duruyordu.
Bedeli her ne olursa olsun...
Julia, onda uyuşturucu etkisi yaratıyordu. Ateşli, unutulmaz ve asla tadına doyulmayan. Julia, onun için tam bir gizemdi ve Clay mücadele etmeden onun gitmesine izin vermek niyetinde değildi. Ama Julia'nın mutlu olabileceğine dair en ufak ihtimali yerle bir etmekle tehdit eden karanlık sırları vardı. O aranan bir kadındı -riskli,tehlikeli- ama yinede aralarındaki çekim inkar edilemezdi. Aşkta daha önce hüsrana uğramış iki insanın tutkuları ve özlemleri, tehlikeyle buluştuğunda yeniden güvenmeyi başarabilirler miydi?
Gecenin Sonu "After Nigt After"
Lauren Blakely
Sedective Night Serisi - 1
318 Sayfa
t 18,00
GR 4.06
Yeni bir turla herkese merhaba.
Çıkar çıkmaz merak etmeye başladığım bir kitabın daha turunu yapmaktan dolayı acayip mutluyum şu anda. Kitabın konusuna çok değinmeyeceğim zaten arka kapak yazısı bu konuda yeterince açık diye düşünüyorum ve gelelim kitabımıza.
Julia ortağı olduğu barda barmenlik yapıyor. Son erkek arkadaşından fena bir kazık yemiş ve tek gecelik lişki dışında kafasında daha fazlası yok. Eski erkek arkadaşının yaptığı şey yüzünden Julia'nın hayatı biraz karışık. Olayların çıkış yeri de tamamen buna dayalı oluyor. Julia başına sarılan bu olaydan hiç kimseye bahsetmemiş kendi yöntemleriyle çözmeye çalışır.
Clay, Julia için kız kardeşinin erkek arkadaşının arkadaşıdır. Şehre bir günlüğüne gelen Clay tavsiye üzerine Julia'nın barına uğrar ve ikilimiz orada tatlı sert atışmalı bir sohbete başlar.
Bu kısımları çok beğendim. Aralarında geçen imalı konuşmalar sizi eğlendiriyor.
Aynı zamanda ikili o gece birlikte oluyorlar ki bunu başka zaman olsa yadırgardım ama amaç tek gecelik ilişki düşüncesi olduğu için gözüme abartılı gözükmedi. Tabi tek gecelik bir ilişki olarak kaldı mı? Tabi ki hayır çünkü Clay bu işin peşini bırakacak gibi değil.
Tek gecenin ardından güzel bir hafta sonu geçiren çiftimiz kendileri ne kadar inkar etseler de olay yatak ilişkisinden çıkmış yavaş yavaş birbirlerine tutulmaya başlamışlardır. Özellikle Clay, başından geçen eski kız arkadaş vakasından sonra tedbirli davranması gerektiğini bilmesine rağmen Julia'ya çoktan kapılmıştır bile ve bu işi bir adım daha öteye taşımak için onunla konuşur.
Erkek arkadaşı, sevgilisi olmak istediğini söylediğinde Julia oradan koşarak kaçması gerektiğini, Clay'ı tehlikeye atmaması gerektiğini düşünür ama yine deona karşı koyamayıp bu işi bir şekilde yürütme kararı alırlar. Taki yalan konusunda katı kuralları olan Clay ertesi gün Julia'nın ona yalan söyleyerek terk edip gittiğini anlayana kadar.
Her şeye rağmen birbirlerini unutamayan çiftimiz dayanamaz ve Clay'ın attığı ilk adımla yeniden başlarlar.

Aşık olduğu adamı kaybetmemek için yalan söylemek zorunda olan bir kadının hikayesi bence. Aynı zamanda bu adam yalandan nefret edince işler büyük bir çıkmaza sürükleniyor. 
Kitabın en güzel kısmı erkeğin zengin ama bilindik CEO'lardan olmamasıydı. Bir avukatı okumak benim daha çok hoşuma gitti.
Bir diğer konuda kadın karakterin, okuduğum erkek karakterler kadar baskın olmasaydı. Burada erkek hakimiyeti yoktu. Bazı kısımlarda evet olması kadardı ama Clay kadar Julia'nın da garip fantazilerini okuduk ve en önemlisi Clay'ın bunlara sorgusuz izin vermesiydi.
Kadın çantasında kelepçe taşıyor gerisini siz düşünün artık :)
Ve sonu... O nasıl bir sondu öyle. Çok merakta bırakan bir yerde bitti ve umarım Agapi bizi fazla bekletmez.
Bu tarz kitapları seviyorsanız, erotik roman sizi rahatsız etmiyorsa konu itibariyle bence farkı olan bir kitap okumalısınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder